Meer weten over Maartje en Bloemm?

Over Maartje en bloemm

De extra ‘m’ achter Bloemm staat voor mijn naam; Ik ben Maartje, wonend in een prachtig klein dorpje genaamd Zwartebroek samen met mijn man en kinderen. Ik houd van het buitenleven en heb een bijzonder grote passie voor bloemen, hout en al het groen om ons heen.

Na meer dan vijftien jaar werken in het onderwijs besloot ik in 2020 meer mijn “groene” hart te gaan volgen. Ik doorliep de DFA vakopleiding, leerde meer en meer mijn groene vingers kennen en behaalde mijn vakdiploma bloemstylist. Sinds 2022 ben ik gestart als ondernemer en heb ik mij volledig gespecialiseerd in rouwbloemwerk. Het verzorgen van persoonlijke afscheidsbloemen vind ik het meest waardevolle onderdeel van mijn vak.

Ik werk vanuit mijn werkplek aan huis of “op locatie” en creëer bloemwerk in opdracht. Het liefst niet van een plaatje, maar op gevoel, alles is maatwerk en in overleg met jou.

Verliefd op vele vormen, kleuren en materialen maak ik fantastisch bloemwerk dat altijd een persoonlijk randje krijgt. 

Kan ik wat voor je betekenen?

Als je meer wilt weten over afscheidsbloemen of op zoek bent naar inspiratie, kijk dan vooral rond op de website of op mijn Instagram account .