werkwijze

Soms zijn de wensen voor het bloemwerk bij jullie bekend maar soms ook helemaal niet.

Er is geen vaste werkwijze voor het maken van de afscheidsbloemen. In een persoonlijk gesprek bespreken we jullie wensen en budget. Bij voorkeur werk ik niet uit een boek met voorbeelden maar liever krijg ik door samen in gesprek te gaan een beeld van de persoon die overleden is. Met jullie wensen ga ik aan de slag en vertaal ik jullie verhaal in persoonlijke afscheidsbloemen.

Voor elk afscheid koop ik speciaal de bloemen vers in, zorg dat de bloemen op hun mooist zijn op de dag van de uitvaart en lever het bloemwerk indien gewenst op locatie af.

Het verwerken van materialen uit eigen tuin is ook een prachtige optie, denk bijvoorbeeld aan een paar takken van een lievelingsboom uit de tuin van de overledene, de prachtig kleurende hortensia’s waar hij/zij elk jaar zo trots op was….of een favoriete plant gegroeid uit eigen stekjes. Een mooi detail kan veel herkenning geven en het bloemwerk persoonlijk maken.

bloemenhart

laat bloemen spreken, maak een blijvende herinnering…..

Graag denk ik met jullie mee om het afscheid helemaal naar wens en zo persoonlijk mogelijk vorm te geven. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Je mag altijd vrijblijvend contact met me opnemen.